dimecres, 17 de desembre del 2014

Final Campionat de Pitxons 2014

Aquest dilluns dia 15  realitzàvem al grup d'Alacant la segona i última prova del Nacional de Pitxons d'aquest any 2014 des d'Urda, aproximadament entre 270 i 300km.
Tal i com feien pensar les prediccions meteorològiques, el cel gris amb es que es despertava el día, amenaçava amb plutjes durant tota la jornada. Tot i això els coloms s'alliberaren a les 9'30h i el nerviosisme començava a  prendre protagoisme entre els columbòfils.

El temps al lloc de solta es cracateritzava per  clars i núvols sense vent, els coloms formaren dos grups i en 15 minuts es llançàven en direcció correcta.

Al mateix temps en tota València i Alacant començava a tancar-se el temps i les plutjes a prenien protagonisme. Començava l'espectacle!. Quatre hores de màxima  expectació per saber què passaria arribaren a la fi quan, a la 13'40h començaven a marcar-se els primers pitxons a nivell provincial. En general una solta dura però amb una 75% de recepció, no està gens malament.
Aquesta és la imatge que capturava Antonio Peris en el moment de l'arribada dels seus coloms. On es pot veure la intensa plutja que es produí durant gran part del día.
Al nostre club a les 15'04h començaren a marcar-se els primers coloms. D'aquesta manera Daniel Ilie encapçalava la classificació amb els tres primers llocs a la general a nivell social i amb una velocitat de 932m/m. 

Al campionat Daniel Ilie aconsegueix el primer lloc juntament amb el capionat d'As Colom. El segon lloc és per a Antonio Peris i finalment el tercer lloc per a Francisco Bellver. Enhorabona a tots ells i als que han participat i han gaudit en aquest Nacional de pitxons 2014.

Resultats:

Campionat.pdf