Classificacions 2014

Final Campionat de Fons

El passat dissabte dia 7 celebràrem l'última prova de fons de la temporada que donava per finalitzat el Campionat de Fons al grup columbòfil de la Delegació d'Alacant. Aquest Badajoz, ha esta dur, com l'anterior. Els percentatges de coloms rebuts a les dues soltes ens fa plantejar-nos si realment és un bon punt per soltar els nostres coloms. Amb cap dels dos Badajoz hem arribar a més del 40% de recepció al nostre club, i per a molts altres clubs del grup més del mateix. Realment son resultats que ens espenten a debatir possibles modificacions al pla de vol per a la pròxima temporada, sense oblidar Puebla de Don Rodrigo.

Amb tot, i el més important, és la proclamació del nostre campió de fons 2014, Andrés Moragues Aparici que ha dilerat el campionat fins el final. Ni més ni menys que 3 carreres espartanes per la seua duresa i on ha aconseguit marcar el primer colom en cadascuna d'aquestes. Espectacular el seu lideratge des del principi fins el final del campionat!

A més a més, ha aconseguit As Colom de Fons social, 25º As Colom Provincial i 12º As colom Nacional de Fons amb el colom 13/181277 amb un total de 1171 km.  
Andrés Moragues amb els seus nets i l'As Colom de Fons entre les seves mans.
Al segon lloc destaquem a Emilio Albado Blay, que a la seua primera temporada ha sigut un dels millors participants en aquesta temporada.  

I ja per finalitzar, el tercer lloc és per a Antonio Peris Bravo, també un exemple de superació, ja que amb la seua segona temporada ha millorat moltíssim el seu nivell competitiu. Enhorabona a tots tres!Primer Peniche

Aquest dissabte el nostre club, juntament amb els restants clubs del grup d'Alacant, realitzarem el primer Peniche (760-790km). 
Encara que el dia fou fresc amb temperatures suaus i vent nort-est, dels 36 coloms encistellats tan sols 3 es marcaren al mateix dia de la solta. Amb un 33% d'arribades. 

Andrés Moragues marcà el primer colom del club a les 19'47h de la vesprada a una velocitat de 1.048m/m. Una molt bona marcada.
Tot seguit d'Antonio Peris i Emilio Albado que també aconseguiren marcar un colom cadascú. Enhorabona als tres i a tots el que han rebut coloms en aquest dur Gran Fons! 


Primer Badajoz

Aquesta setmana tocava prova de fons des de Badajoz (560 580 km). Com a la darrera prova del Nacional de joves que realitzarem la setmana passada i on tan sols reberem el 55%, aquesta també ha estat molt dura amb tan sols el 51% de coloms rebuts.
 
Les altes temperatures que es produiren a quasi tota la península foren un factor important per al desenvolupament de la prova. A les 16'32 i a una velocitat de 1.133m/m marcava Andres Moragues el primer colom de la zona nort. Tan sols 4 colombòfils dels 10 participants  aconseguiren marcar coloms al mateix dia de la solta: Andrés, Antonio, Carles i Emilio. En total 7 coloms en el dia, entre el quals 3 eren d'Andrés Moragues  que es posa al capdavant al club tant al campionat de fons com al de seguretat. 

Emilio Albado aconsegueix el segon lloc tant al campionat de fons com al de seguretat seguit de Julio Sahuquillo a la 3º posició en el de seguretat.

Per últim, el 3º lloc al C. de fons és per a Antonio Peris. Enhorabona a tots ells.
Final Camiponat de Velocitat i mig Fons

Andrés Moragues Aparisi
Campió en Velocitat i mig fons 2014
Aquest dilluns 28 de maig donavem per finalitzat el campionat de velocitat i mig fons a nivell social. L'última prova des de Ciudad Real 300-350 km posava el punt i final d'aquesta modalitat.

Les condicions climatològiques acompanyaven; día clar amb vent de cua d'uns 25km/h van permetre que els coloms s'alliberaren a les 7'55. A la fí, un 72% d'arribades amb bones velocitats per als primers coloms comprovats.

D'aquesta forma Andrés Moragués  marcà el primer colom a una velocitat de 1582 m/m, aconseguint clasificar a més a més, 10 coloms entre els 20 primers! 

Per altra banda i després de mantenir-se durant tot el campionat líder, Andrés Moragues aconsegueix proclamar-se vencedor del club en aquesta edició amb quasi 3.000 punts de diferència respete al segon classificat. També remarcar el seu As colom. Enhorabona Campió!

El segón classificat és Julio Sahuquillo que ha fet molt bona temporada fins el moment, aconseguint també el 1º, 2º, 4º, 5 i 6º As Colom Social. Espectacular!

I ja per últim, el tercer lloc i molt remarcable és per a Antonio Peris Bravo que aconsegueix aquest fantàstic resultat tan sols a la seua 2º temporada en competició. Moltes felicitats crak! AS colom


Nacional de Joves Aquest cap de setmana els columbòfils integrants del grup columbòfil d'Alacant realitzarem el Nacional de Jóves des de San Pedro de Mérida (480-520km). 
Amb tan sols una recepció d'un 55% del total dels coloms encistellats i amb tan sols 23 de 81 coloms comprovats al primer dia San Pedro de Mérida es proclamava com a  la prova més espartana que hem realitzat al nostre club fins el moment per la seva duresa. Sobre les 15'30 començarem a recollir els primers coloms, és a dir, 7 hores i 44 minuts trigà el primer colom per recórrer 520 km a una velocitat de 1.118m/m. L'arribada va ser lenta durant tota la jornada i les coses pintaren realment mal.
Andrés Moragues situat a Gandia marcava així els dos primers coloms del club. Dos bones marcades tenint en compte que el seu colomer dista a 520km, la major distància respecte als altres integrants del club.
Al campionat Emilio Albado aconseguia marcar els 5 primers coloms dessignats, d'aquesta manera es proclamva vencedor d'aquest duríssim campionat de joves 2014. A més a més aconseguia marcar 7/10 coloms en el dia. 
Per altra banda, el 2º i 3º lloc era per a Jose Vicente López i Andrés Moragues respectivament. Enhorabona als campions!As Colom


Puebla de Don Rodrigo III


Por fin terminamos los Medios Fondos des de Puebla de Don Rodrigo, nada menos que 3 sueltas de esas que uno se desespera viendo como regresan las palomas una a una. La verdad que no han sido unas sueltas fáciles.

Este último Puebla ha sido rápido, con fuerte viento de cola. 3:43h ha empleado la primera paloma en regresar a 1.692 m/m. Aún pareciendo a primera vista una suelta fácil, se repite otra vez la misma historia; tan sólo un 71% de palomas recibidas y una recepción de palomas lenta durante todo el día.

De este modo clasificaba Antonio Peris Bravo la primera paloma del club y provincial. 
Los resultados en esta suelta a nivel provincial han sido muy buenos, en la clasificación general Antonio ha conseguido además de este 6º puesto; el 13º y el 15º. Por otro lado Francisco Bellver consigue también un muy buen puesto con un . A continuación podéis ver la primera hoja de la clasificación.


En el campeonato a nivel de club seguimos igual con los 2 primeros puestos:
Andrés Moragues Julio Sahuquillo. Esta vez en posición se coloca Antonio Peris Bravo que consigue meter nada menos que   6 palomas entre las 10 primeras y 4 de ellas designadas.

Enhorabuena a todos y a por la última suelta de velocidad!


Puebla de Don Rodrigo II


Aquest diumenge 13 de març realitzarem el 2º autonòmic i 1º nacional de mig fons des de Puebla de Don Rodrigo, a la província de Ciudad Real. 350-380km. 

Els coloms s'alliberaren a les 9'50 a conseqüència de la boira que restava al punt de solta, tal i com passà a la darrera setmana a Manzanares. Tot i que al punt de solta les condicions acompanyaven; solejat i sense vent, per altra banda, a la costa començava a bufar una mica de vent de llevant en contra, fet que ens feia pensar que aquesta vegada la carrera pintava bastant dureta i així va ser, 5:25h de vol per a les  primeres comprovacions i dels 191 coloms encistellats tan sols s'ha marcat el 63%.

Aquesta setmana encetava la classificació general Francisco Bellver amb els 2 primers coloms a les 15´15h i 15'17h.  amb una velocitat de 1.085 m/m i 1.081 m/m respectivament.Enhorabona!

Al campionat de velocitat Andrés Moragues continua en en primera posició seguit de Julio Sahuquillo. Aquesta vegada el 3º lloc és per a Francisco Bellver que realitza una gran remuntada!. Tot i que tan sols queda una carrera per finalitzar el campionat, aquest encara no està resolt, Julio Sahuquillo i Andrés es disputarán el primer lloc a l'última prova, ja que están molt igualats a punts i per tant, pot passar qualsevol cosa, sort als dos!

Al As colom destacar els 8 primers As coloms de Julio Sahuquillo. Com sempre donant guerra!Primer Nacional Manzanares II


Aquest dissabte realitzárem el primer Nacional de velocitat de la temporada des de Manzanares II a la prvíncia de Ciudad Real (240-275km). La solta es realitzà a les 11'30h del matí, a conseqüència de la espessa boira que hi havia al punt de solta. Aparentment les condicions climatològiques eres les idònees.

Els primer coloms en comprovar ho feien a les 14'45h. és a dir  que, trigaren 3h i 15 minuts.

D'aquesta manera Andrés Moragues classificava el primer colom per tercera vegada consecutiva, a una velocitat de 1261 m/m. Com es pot comprovar a la classificació general, l'arribada dels coloms es produí de manera molt continuada i disputada fins completar la classificació amb un 87% dels coloms encistellats.

Per altra banda, al campionat de Velocitat i mig fons Andrés Moragues continua al capdavant de la classificació amb un total de 14.262 punts. Tot seguit de Julio Sahuquillo al 2º lloc  y Emilio Albado al 3º. Enhorabona a tots ells.
Classificació General
Campionat Velocitat i mig fons

As colom
Comienzo de temporada

Como todo en este mundo, lo importante es empezar con ilusión y así lo hemos hecho. Empezada ya la actual temporada 2014 dentro del grupo de Alicante, os ofrecemos los resultados de las dos primeras sueltas; Manzanares I y Puebla de Don Rodrigo. Ambas sueltas muy diferentes, mientras que en la primera sopló fuerte viento de cola, la segunda era todo al contrario, ligero viento de pico y con una 65% de llegadas, durísima... 

En ambas pruebas fué el Colombófilo Andrés Moragues quien marcaba las primeras palomas en el club. Nada menos que 8-10 palomas en cabeza antes que el segundo palomar en comprobar. Impresionante!! y más teniendo en cuanta que tiene 40km más que la mayoría de participantes. Este año va a dar mucha guerra!

Por otro lado y como era de esperar, Andres Moragues se posiciona en cabeza en el campeonato de Velocidad con un total de 9.514 puntos y 7º en el campeonat provincial.

Le sigue muy de cerca en  posición Julio sahuquillo y en  lugar Emilio Albado éste último en su primer año de competición. 

Enhorabuena a todos ellos!

General Manzanares I
General Puebla de Don Rodrigo
Campionat de velocitat i mig fons

Podeis ver los resultados provinciales en la página web de la Delegación de Alicante, en el siguiente enlace: http://www.colombofiliaalicante.com/resultados