dijous, 10 de novembre del 2011

Alacant i València junts
El passat diumenge 13 ens vam reunir els clubs de València per decidir sobre la unió colombòfila i esportiva de la nostra província amb la d'Alacant. Es va votar per majoria viatjar amb Alacant i per tant, competir conjuntament.

Tot seguit es va acordar confeccionar un projecte en comú amb els columbòfils d'Alacant, a l'espera que Castelló decideixi finalment unir-se a aquest atractiu projecte, de manera que haurem de realitzar una altra reunió on ens asseguem les dues províncies (o pot ser les tres...).

A partir de les idees i aportacions dels diferents colombòfils que hi assistim confeccionem un pla de vol amb dos objectius: d'una banda que fos atractiu i per un altre just per a tots. Amb Tot açò, es va confeccionar el pla de vols amb les dates definitives, tot i que encara són susceptibles a noves modificacions a falta d'arribar a un acord amb la Federació Portuguesa per garantir que no es produeixin encreuaments de coloms.

Per altra banda, els punts de solta també són susceptibles a modificacions si finalment Castelló decideix unir-se, amb la qual cosa, si no estan d'acordar haurán d'aportar els seus punts de vista i les diferents opcions que s'ajusten a tots.
Aquest és el Pla de Vol definitiu, de moment...

LOS KILÒMETRES SON APROXIMATS.
 

1 comentari:

Anònim ha dit...

UNA PASADA¡¡
OJALA LA HAGAMOS TODOS LOS COLOMBOFILOS DE ALICANTE,VALENCIA Y CASTELLÓN.

UN SALUDO¡¡