dissabte, 5 de maig del 2012

Magnífics resultats al nostre club a nivell provincial


Salvador Folqués Alonso, Guanyador del Campionat de
Velocitat i Mig fons del club i amb el colom 11-17512
1º provincial de 874 coloms


Jose V. López Alventosa amb la coloma 11-10590
classificat el 14º provincial i interprovincial de Puebla
de don Rodrigo II

Gregorio Gandía Gassó amb el colom 11-10772 classificat al 11º provincial


Jose Ignacio Ferris Pons junt amb el seu fill. Colom 11-10646 7º provincial.
    
    Aquestos són els fabulosos resultats que hem aconseguit a les diferents proves dins el Campionat de Velocitat i Mig fons a l'actual temporada colombòfila. Amb aquestes marcades sembla una qüestió o millor dit una veritat indiscutible que el canvi de vol cap a Portugal ha deixat lloc a unes distàncies i, per tant, unes curses i uns campionats més equitatius i justos per a tots els clubs de València, però sobretot per al nostre.

     De cap manera ningú ens  pot discutir hui per hui que la línia de vol capa a França perjudicava especialment al nostre club tant al Campionat de velocitat com el de fons.
Mai s'havia aconseguit  fer bones marcades en distàncies curtes a nivell provincial degut, especialment, a la notable desigualtat de kilòmetres entre la nostra zona i la del centre i nord de València. Per ser més concrets, tan sols als grans fons podíem optar a primers llocs dins les classificacions generals.

    Aquest canvi en quant a equitat deportiva de la que estem parlant també està reportant l'aparició de colombòfils que estan fent ombra, per fi, a aquells altres que ja fa molts anys han estat ocupant sempre els primers llocs tant als campinats com a les classificacions generals. La hegemonia que semblava perpetua de temporades passades sembla acostar-se a la fi. Els colombòfils que sempre han estat punters sembla que ara els costa molt més classificar coloms als primers llocs amb la facilitat amb la que ho feien abans.

    Per a nosaltres i, de segur per a molts altres comença a partir d'ara una nova etapa en la colombofilia valenciana.