dimarts, 23 de setembre del 2008

Derby Huerta de Murcia 25/07/08

Aquest any anarem al Derby de Murcia i ens sorprengué la bona actitut i dedicació que es posa en aquest tipus d'events per part dels organitzadors.


Personalment pense que aquestes activitats fan creixer l'interés dels que comencen en aquest esport, i dic esport i no afició perquè opine que qui s'integra en aquesta activitat és principalment per a gaudir de forma competitiva i aconseguir un nivell de coneiximents mitjanament acceptable que es requerix dins d'aquest món. Tenir afició sols requerix de la practica sense cap obligació i pense que cal tenir l'obligació de fer més gran aquest esport, fer creixer dins de cadascú il.lusions, ambicions i metes. Aquests conformen uns dels pilars bàsics i sòlids en aquest esport. Deixar de ser aficionats i creixer com a professionals ens aporta major beneficis a llarg temps per a tots.

Tornant al Berby, allí ens trobarem amb un fum de colombófils darrere dels quals es descobria una gran passió i una gran facilitat per a establir noves amistats on intercambiar idees i experiències.
Després de dinar es subastaren els coloms finalistes. Per a mi ere la primera vegada que presenciava tal activitat, i em vaig quedar satisfet del gran interés dels que hi participaren, incloent-me a mi mateix, que vaig comprar el meu primer colom, un belga de gran fondo i déstirpe "Jean poel" a un preu més que raonable.
En definitiva, la idea que m'agradaria trasmetre es que qualsevol d'aquestos encontres son perfectes per a fomentar aquest esport i posar-se en contacte amb ell. Diego Gil Villalba

1 comentari:

Anònim ha dit...

cliqueu en pàgina principal